بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی مراسم ترحیم رهبر شهید درحرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود زمان احتمالی زیارت مزار رهبر شهید اعلام شد عارف: ایران با رهبری آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای وارد دوره‌ای نو شد پیکر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر حرم امام رضا (ع) دفن خواهد شد سرلشکر عبداللهی: قاتلان قائدِ شهید را قصاص خواهیم کرد مرکز فرماندهی کنترل دشمن در غرب آسیا با 10 موشک بالستیک درهم کوبیده شد تکذیب هرگونه انفجار و حمله هوایی آمریکا به کرمانشاه

لزوم پیگیری تهدید هواپیمای مسافربری در مجامع بین المللی

لزوم پیگیری تهدید هواپیمای مسافربری در مجامع بین المللی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه تهدید هواپیمای مسافربری در مجامع بین المللی دنبال شود، گفت: اقدام آمریکا بدون پاسخ نمی ماند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۵ - ۰۳ مرداد ۱۳۹۹ - 2020 July 24
کد خبر: ۵۱۹۷۰

به گزارش راهبرد معاصر، ابوالفضل عمویی در واکنش به مواجهه جنگنده آمریکایی با هواپیمای ماهان، اظهار داشت: اقدام خطرناک و تهدیدآمیز هواپیمای جنگنده آمریکایی در نزدیک شدن و ایجاد مشکل برای پرواز مسافربری ماهان در شب گذشته نیازمند واکنش جدی است.

 

وی بیان کرد: این اقدام آمریکایی‌ها خلاف حقوق بین‌الملل و آزادی تردد هواپیماهای غیرنظامی در مسیرهای شناخته شده است.

 

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تصریح کرد: مطلع شدیم که دولت از طریق سازمان هواپیمایی جهانی (ایکائو) دست به شکایت زده است اما فراتر از آن لازم است که این موضوع از طریق سایر مجامع بین‌المللی هم پیگیری شود.

 

عمویی افزود: در وهله اول باید شکایت جمهوری اسلامی ایران از این تهدید تروریستی ایالات متحده، در شورای امنیت سازمان ملل متحد ثبت شود چراکه اقدام فرماندهی مرکزی نیروهای آمریکا (سازمان تروریستی سنتکام) تهدیدی برای صلح و امنیت منطقه ماست.

 

وی گفت: همین طور باید پیام محکمی برای طرف آمریکایی صادر شود، تا آمریکایی‌ها مطلع باشند که تهدید هواپیماهای مسافربری ما با واکنش جدی مواجه خواهد شد. آمریکایی‌ها سابقه بسیار تلخی در مورد خطوط مسافربری ما دارند که هنوز فراموش نشده است.

 

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس اظهار داشت: اصل حضور نیروهای آمریکایی‌ها در سوریه نامشروع است و اشغال پایگاه التنف که بخشی از خاک سوریه است، کاملاً غیرقانونی و بی مبناست و بالتبع حضور هواپیماهای آمریکا در این منطقه هم غیر مشروع و ناامن کننده است.

 

عمویی تاکید کرد: این ادعا از سوی سنتکام که جنگنده‌های آمریکایی قصد شناسایی داشتند غلط است چرا که هواپیمای ایرانی یک هواپیمای مسافربری ثبت شده و در حال حرکت در یک مسیر شناخته شده برای پروازهای سیویل (غیرنظامی) بوده است و به تبع آن آمریکایی‌ها بهانه‌ای برای اقدام علیه این پرواز نداشته‌اند.

 

وی گفت: اکنون که این پرواز دچار اختلال شده و چند نفر از اعضای آن پرواز مصدوم شدند، هزینه‌های خسارت‌هایی که وارد شده و مشکلاتی که برای مسافران به وجود آمده، به عهده طرف آمریکایی است و فراتر از آن آمریکایی‌ها باید بدانند که این اقدام آنان بدون پاسخ نخواهد بود.

 

مهر

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار